Vi vill hälsa dig som börjar i åk 7 varmt välkommen till oss höstterminen 2021!

Skolåret börjar onsdagen den 18/8 klockan 08.30.

Veckan innnan skolstart kommer du att få ett brev hem. I brevet kan du läsa om vilken klass du kommer att gå i och vilka klasskamrater du kommer att ha. I år kommer vi att ha fyra sjuor, vilket är nytt för oss. 

På uppropsdagen är det bra att känna till att skolan har flera entréer, framför, bakom och på sidan av huset. För att kunna guida er rätt är vi tacksamma om du första dagen väljer att gå in via huvudentren vid biblioteket och fritidsgården. 

På grund av Covid-19 kommer vi inte att ha en gemensam samling utan ni kommer att träffas i era hem-klassrum tillsammans med era mentorer. Mer information om detta kommer i brevet som skickas hem till dig. 

Vi använder i huvudsak två olika sätt att skicka information. Unikum (vårdnadshavare och elev) och Teams (elev). Information från mentorerna kommer att publiceras under uppstartsveckan men även löpande under läsåret. 

Första skoldagen är en upprops- och uppstartsdag. Du kommer då att få en hel del information som schema, våra ordningsregler, böcker och annat viktigt. Hela dagen är du med din klass och dagen avslutas klockan 13.00 om inget annat meddelats av dina mentorer. 

Under dagen kommer du att få tillgång till ditt skåp. Du behöver ha med dig ett lagom stort hänglås till den första skoldagen. 

Från och med torsdagen, den 19/8 läser alla elever enligt schemat. Var särskilt observant på om du har idrott den dagen. Du ska ha med ombyte om så är fallet. 

Vi ser verkligen fram emot att ha dig som elev på vår skola. Vi hoppas att du ska trivas och ha en riktigt bra högstadietid hos oss. 

Än en gång, varmt välkommen till oss! 

Markus Holgersson (rektor) och Maria Roman (biträdande rektor) tillsammans med alla skolans medarbetare

Visar 1 - 0 av 0